Egypte 4All Reizen Eigenaar

Wael Rasmy

Hallo iedereen ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben dus Wael Rasmy Egypte 4All Reizen Eigenaar en Ik kom uit Egypte. Ik ben 36 jaar oud en ik woon in Luxor. Ik spreek Nederlands, Italiaans, Engels en Arabisch. Ik heb aan de faculteit van kunsten gestudeerd. Toen ik in de faculteit was, studeerde Ik Oudgrieks en Latijn dit heb ik 4 jaar gestudeerd daarna heb ik ook het oude Egypte gedaan omdat ik een officiele gids wilde worden en ik heb mijn diploma hierin in 2 jaar behaald. En nu ben sinds 2009 gids voor de Italiaanse taal en sinds 2017 ook voor de Nederlandse taal.

 Ik heb in Marsa Alam gewerkt.Toen ik in Marsa Alam was, hoorde ik veel Egyptenaren verschillende talen spreken als Italiaans, Duits, Engels en Frans maar weinig Egyptenaren spreken Nederlands. Ik dacht als ik Nederlands ga leren zal ik een grote kans hebben. Daarom ben ik Nederlands gaan leren in Hurghada. Ik was een gelukkige persoon omdat ik een Nederlandse lerares gevonden heb. Ze woonde in Hurghada en ik heb met haar Nederlands geleerd dan heb ik voor TUI, Corndon en Sunweb in Marsa-Alem, Hurghada en Luxor gewerkt als een gids. En ik heb bij hun twee jaar gewerkt en Ik heb een mooie ervaring opgedaan. Ik heb mijn Nederlandse taal verbeterd. En ik heb veel vriendschappen gemaakt. Ik was ook blij omdat ik dagelijks met Nederlanders en Belgen spreek.

Nu heb ik mijn eigen bedrijf egypte4allreizen.com. En werk nu samen met Olette om het bedrijf op te bouwen.

Egypte 4All Reizen Eigenaar

Egypte 4All Reizen Eigenaar

Olette Freriks,

Ik was acht jaar toen ik een ansichtkaart kreeg van mijn oom, met daarop een prachtig gekleurde muurschildering uit het Dal van de Koninginnen. Dat beeld liet me niet meer los. Mijn interesse voor het oude Egypte groeide, en in 1996 maakte ik mijn droom waar: ik begon met de studie egyptologie a la carte aan de universiteit van Leiden. Daarnaast deed ik een cursus reisleiding, en in het millenniumjaar 2000 richtte ik mijn reisorganisatie op: Horus Reizen Egypte. Naast het organiseren en begeleiden van reizen gaf ik cursussen en lezingen door het hele land, verzorgde ik lessen op basis- en middelbare scholen en deed de rondleidingen in musea in binnen- en buitenland. Sinds 2006 woon ik in Egypte, waar ik mijn activiteiten voor Horus Reizen verder heb kunnen uitbreiden.

Nu sinds 2015 werk ik samen met Wael Rasmy en hebben wij nu samen de website egypte4allreizen.com gemaakt. En wij verzorgen samen de excursies. Zo help ik Wael zijn bedrijf te laten groeien.

Samen Egypte 4All Reizen Eigenaar met ons team hoop ik u te mogen begroeten in

het magische, fascinerende land Egypte.

Met vriendelijke groeten

Wael Rasmy & Olette Freriks

Egypte 4All Reizen Eigenaar 

Egypte 4All Reizen Eigenaar